Vegan ontbijt

Bij alle Vegotel locaties serveren we standaard een alledaags vegan ontbijt gebaseerd op de best mogelijke vlees- en zuivelopvolgers of lokale producten. Ook de (uiteraard vegan) lunch en het diner is vaak mogelijk, vraag naar de mogelijkheden of selecteer een van de verschillende Vegotel locaties.
Waarom vegan ? De gemakkelijkste en vooral snelste manier om bij te dragen aan een beter klimaat is vegan eten. Met slechts één nacht bij Vegotel bespaar je alleen al 18,02 gram CO2 op het eten en 22,09 gram CO2 in totaal. Overstappen wordt steeds gemakkelijker gezien de toenemende kwaliteit van smaak en het uiterlijk van vlees- en zuivelopvolgers, deze zijn vaak niet meer van echt te onderscheiden. Kortom, genieten van vlees en zuivel op een dier- en milieuvriendelijke manier, het kan. Zelfs een Full English breakfast is mogelijk bij Vegotel Blije, wist u dat je hiermee alleen al bijna 5 kg CO2 en bijna 2700 liter water bespaard ? Zo milieuvriendelijk is vegan eten en drinken Ook kunt u bij ons terecht voor een glutenvrije vakantie, vraag naar de mogelijkheden.

       Hollands ontbijt en de lunch                                  Italiaans ontbijt                                 Full English vegan breakfast

                                       


De foto's betreffen een 100% vegan ontbijt !