Vegan ontbijt

Bij de meeste Vegotel locaties serveren we standaard een vegan ontbijt gebaseerd op de best mogelijke vlees- en zuivelvervangers en/of lokale producten. Dus gewoon kaas, ham, salami en bijvoorbeeld paté op je brood. Ook de (uiteraard vegan) lunch en het avondeten is vaak mogelijk, vraag naar de mogelijkheden of selecteer een van de verschillende Vegotel locaties in Nederland, Frankrijk of Italië.

Waarom vegan ? De gemakkelijkste en vooral snelste manier om bij te dragen aan een beter klimaat is vegan eten. Overstappen wordt steeds gemakkelijker gezien de toenemende kwaliteit van smaak, de beleving en het uiterlijk van vlees- en zuivelvervangers, deze zijn vaak niet meer van echt te onderscheiden.

Kortom, genieten van vlees- en zuivelproducten op een dier- en milieuvriendelijke manier, het kan. Zelfs een Full English breakfast is mogelijk bij Vegotel Blije.

              Hollands ontbijt                                            Italiaans ontbijt                                Full English vegan breakfast

                                       

De foto's betreffen 100% vegan vlees- en zuivelvervangers !